Benelux

Heeft u zendingen die door de Benelux geleverd moeten worden?

Dankzij ons sterke distributienetwerk in Nederland en België zijn wij in staat om uw zending binnen 24 uur te leveren binnen de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van pakketten tot lengte zendingen van 8 meter binnen de Benelux. Bij BBS Logistics worden alle zendingen gedigitaliseerd; door middel van eigen barcodes en track & trace kunt u uw zendingen live volgen en is de afhandeling direct zichtbaar. 

Door per zending te kijken naar het gewicht en de afmetingen kunnen wij altijd een persoonlijk en scherp tarief op maat aanbieden. De kosten van het vervoeren van uw goederen en producten binnen de Benelux zijn afhankelijk van de afhaallocatie en het adres waar u het wilt laten afleveren. BBS Logistics haalt de goederen bij u bedrijf op tijdens de werkdag en zal deze leveren voor u op het gewenste afleveradres binnen 24 uur. Benieuwd naar de tarieven van transport binnen Benelux? We brengen vrijblijvend een offerte uit.

U spreekt altijd rechtstreeks met onze planners. Zij weten alles van uw goederen en beantwoorden uw vragen snel. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn representatief en klantvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een goede indruk achterlaat bij uw klant.

Het gebruik van eigen barcodes heeft het grote voordeel om digitaal gegevens uit te wisselen. Daarnaast kunnen wij met het eigen barcodesysyeem in no-time voldoen aan alle wensen van de klant. De voordeelen van ons eigen systeem; het verkorten van de wachttijden van chauffeurs, traceerbaarheid van uw goederen en het optimaliseren van goederenontvangst, opslag, orderpicking en uitslag.

BBS Logistics maakt gebruik van een eigen track & trace systreem. Hierop kunt u zien op welk tijdstip de goederen gelost zullen worden. Daarnaast krijgt u een bericht als de goederen daadwerkelijk ook gelost zijn. Met dit systeem kunt u alle overige gegevens naderhand ook terug vinden. Hierdoor kan de facturatie ook direct gedaan worden voor uw klant.

Vragen over het Track & Trace systeem?

10 sterke punten van BBS Logistics

  • 24/7 Bereikbaarheid Wij staan áltijd voor u klaar
  • De klant Meedenken met de wensen van de klant
  • Snelheid Direct van A naar B
  • Verzekering AVC of CRM Conditie
  • Duidelijkheid Vooraf duidelijke afspraken: geen verrassingen achteraf
  • Benelux Uitgebreid distributienetwerk
  • Betrouwbaarheid Jarenlange ervaring + kwaliteit
  • Wagenpark Uitgebreid en milieuvriendelijk wagenpark
  • Maatwerk Iedere offerte op maat
  • Hele logistieke proces Transport, Opslag, Distributie