vacatures bij BBS logistics

CE chauffeur (UK)

Functieomschrijving

Werk jij graag in een dynamische branche, vind je het leuk om altijd onderweg te zijn en ben jij in het bezit van een rijbewijs CE? Lees dan snel verder! 

BBS Logistics is een groeiend transportbedrijf gevestigd in Kerkrade. We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van kredietwaardige Express- en lengtezendingen binnen Europa, en zelfs daarbuiten. Met de juiste uitstraling, duidelijk afspraken vooraf en snelle service gaan we sinds 2011 voor onze klanten de weg op. We gaan dan ook voor kwaliteit in elke kilometer. 

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een CE chauffeur. 

Hoe ziet jouw werkweek eruit : 

Je gaat met een van onze vrachtwagens 2 keer per week van Tilburg naar Tamworth (UK). Dit rijden wij voor een van onze klanten in de automotive branche . De rit zal als volgt gaan ; Vrijdag middag zal er geladen worden bij onze klant in Tilburg en vervolgens vertrek jij op zondag avond naar de Tamworth (UK) om maandmiddag te leveren, je komt terug naar Nederland en zult weer op dinsdagochtend laden om weer op woensdag te lossen in de UK. Vervolgens zal jij op 1 of 2 laadadressen in het verenigd- koninkrijk retouren laden die jij op donderdag zal lossen in Nederland of België. 

Het betreft een meerdaagse rit. 

Wie ben jij; 

wij zoeken een chauffeur met een flexibele, enthousiaste en met een nuchter instelling. Je ziet je vrachtwagen als eigen huis en zorgt ervoor dat de zending netjes en op tijd bij onze klanten worden afgeleverd. Het is heel belangrijk dat je binnen de gestelde tijdvakken de zendingen verzorgd; wees hier dus scherp op. Daarnaast zorg je ervoor dat alle formulieren zoals CMR`s tankbonnen ect netjes worden ingevuld. 

Kortom; je bent trots om het visitekaartje van BBS Logistics te zijn, gaat beleefd en respectvol, je collega’s en onze klanten om en bezorgt de zending altijd op de juiste plaats. 

Wat bieden wij : 

– Een baan met goede arbeidsvoorwaarden; salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer, goede pensioenregeling, personeelsvoordelen via Benefits At Work. 

– Toeslagen tijdens werkuren van 21:00 t/m 05:00, zaterdagen, zondagen en overuren worden uitbetaald conform CAO. 

– Een baan met een Fulltime werkweek. 

– Een baan met veel vrijheid en sociale contacten. 

– Een dynamische functie in een professioneel team met kennis van zaken.

Transportplanner

Functieomschrijving

Vacature: Transportplanner

Heb jij ervaring als planner binnen de logistieke of transportsector? Werk jij graag in een dynamische omgeving en ben jij communicatief sterk? Lees dan snel verder!

BBS Logistics is een groeiend transportbedrijf gevestigd in Kerkrade. We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van kredietwaardige express- en lengtezendingen binnen Europa, en zelfs daarbuiten. Hiernaast hebben we een sterk distributienetwerk opgebouwd voor 24-uurs zendingen in BeNeLux. Met de juiste uitstraling, duidelijk afspraken vooraf en snelle service gaan we sinds 2011 voor onze partners de weg op. We gaan dan ook voor kwaliteit in elke kilometer.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een transsportplanner.

Als planner ga je opdrachten van onze klanten aannemen en adviseren waar nodig of gewenst is. Het samenstellen van ritten en het zodanig opstellen van het laad-, rij- en losprogramma dat met zorg wordt gedragen voor een optimale beladingsgraad en een tijdige levering. ja gaat chauffeurs/onderaannemers instrueren en assisteren bij optredende moeilijkheden. Continu controleer jij of alles goed verloopt en los jij direct problemen op die door vertragingen en wijzigingen in de planning ontstaan.

Je bent een gedreven, analytische denker die onder hoge druk het hoofd koel kan houden en voel jij je thuis in een dynamische omgeving. Je hebt veel contact met je directe collega’s, klanten en met onze chauffeurs. Je bent eigenlijk de motor van het bedrijf. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Een afgeronde HBO of MBO niveau 4 opleiding is een pre. Affiniteit met transport en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.

Wat bieden wij?

–  Een baan met goede arbeidsvoorwaarden; salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer, goede pensioenregeling, personeelsvoordelen via Benefits At Work en een uitgebreid inwerktraject.
–  Er is veel aandacht voor de medewerkers met mogelijkheid tot ontwikkeling.
–  Een baan met veel vrijheid, eigen ondernemerschap en veel contacten.
–  Een dynamische functie in een professioneel team met kennis van zaken.
–  Je werkt in een modern pand dat goed bereikbaar is.

Heb jij interesse?

Stuur dan jouw CV inclusief motivatiebrief naar info@bbslogistics.eu. Wil jij eerst meer informatie? Bel dan gerust naar 045- 5118442.

CE Chauffeur internationaal

Functieomschrijving

Dit zijn wij;

BBS Logistics B.V. is een nationaal & internationaal transportbedrijf uit Kerkrade. Dagelijks verzorgen wij transporten door heel Europa.

Heb jij een CE rijbewijs en vind jij het fijn om dagelijks onderweg te zijn, niet alleen in Nederland maar door heel Europa dan zijn wij opzoek naar jou !

Wat ga je doen;

Je gaat met een van onze nieuwe vrachtwagens pallets vervoeren door heel Europa. Je zult bij een aantal adressen gaan laden en lossen, het aantal stops zullen verschillen per rit. De werktijden zullen verschillen tussen eendaagse ritten en meerdere daagse ritten. Daarom is flexibiliteit een PRE !

Dit ben jij;

Je bent trots om het visitekaartje van BBS Logistics te zijn. Dat betekent dat jij altijd beleefd en respectvol omgaat met de klant. Je zorgt ervoor dat jij en je wagen er altijd piekfijn uitzien. Ook ben je flexibel inzetbaar en heb je geen 9-5 mentaliteit.

Wat bieden wij jou;

– Salaris conform volgens het beroepsgoederen vervoer CAO

– Een fulltime baan

– Een uitdagende functie binnen een gezellig informeel jong team.

– Uitzicht op een vast dienstverband

– Pensioen opbouw

Eisen ;

– 3 jaar ervaring als chauffeur.

– Code 95 (Vereiste)

– VOG. (Vereiste)

– MBO denkniveau.

– Geen fysieke beperkingen.(Vereiste)

– Rijbewijs CE (Vereiste)

– Eigen vervoer.

– Woonachtig regio Zuid-Limburg.

– Doorzetter.

– Flexibel.

– Per direct beschikbaar.

Heb jij interesse in een fulltime baan, ben jij graag zelfstandig onderweg. Reageer dan LETOP!!!! Zonder motivatie brief wordt uw sollicitatie niet in behandeling genomen.

Internationaal- Nationaal koerier

Wij zijn opzoek naar een internationaal koerier. Jij gaat pakketten en pallets vervoeren door heel Europa. Dit zal gebeuren met een bedrijfswagen van BBS Logistics. 

Je werk is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Door de onregelmatige uren is flexibiliteit een PRE! Ook ben je in grote lijnen zelfstandig en zit jij niet tussen 4 muren omdat je de hele dag onderweg bent naar zakelijke klanten. 

Kortom, een veelzijdige baan met sociaal contact, afwisseling en flexibiliteit. 

Het bruto salaris van deze baan komt uit op € 11,40 per uur. 

Toeslagen op het bruto uurloon: 

– 30% op alle over uren 

– 19% werkuren van 21:00 uur t/m 05:00 uur 

– 50% zaterdag toeslag 

– 100% zondag toeslag 

+ € 0,63 netto per uur bij een werkdag langer dan 4 uur aan een gesloten. 

Dit ben jij 

Je bent trots om het visitekaartje van BBS Logistics te zijn. Dat betekent dat je beleefd en respectvol omgaat met de klant. Je bezorgt de zending altijd op de juiste plaats en zorgt ervoor dat jij én je auto er altijd piekfijn uitzien.

Vereisten 

– VOG 

– MBO denkniveau 

– Geen fysieke beperkingen 

– Rijbewijs B 

– Eigen vervoer 

– Woonachtig Zuid-Limburg 

– Doorzetter 

– Flexibel * 

Heb jij interesse in een leuke afwisselende baan, en ben jij graag zelfstandig onderweg. Reageer dan snel. Stuur uw cv + motivatie brief naar ons toe en misschien ben jij binnenkort aan de slag als internationaal koerier. 

LETOP!!!!

Zonder motivatie brief wordt uw sollicitatie niet in behandeling genomen. 

10 sterke punten van BBS Logistics

  • 24/7 Bereikbaarheid Wij staan áltijd voor u klaar
  • De klant Meedenken met de wensen van de klant
  • Snelheid Direct van A naar B
  • Verzekering AVC of CRM Conditie
  • Duidelijkheid Vooraf duidelijke afspraken: geen verrassingen achteraf
  • Benelux Uitgebreid distributienetwerk
  • Betrouwbaarheid Jarenlange ervaring + kwaliteit
  • Wagenpark Uitgebreid en milieuvriendelijk wagenpark
  • Maatwerk Iedere offerte op maat
  • Hele logistieke proces Transport, Opslag, Distributie